Ofte stilte spørsmål:
Svar: ja, honningen er ikke varmebehandlet, den er slynget, rørt og tappet på glass i romtemperatur.
Svar: Nei, kun ren honning fra bikubene.
Svar: Nei, de lysere feltene skyldes delvis luftbobler som oppstår under røringen og delvis nektartypene som biene høster fra. Spesielt sommerhonningen er utsatt for dette fenomenet. Kvaliteten er ikke forringet, dette er helt vanlig og oppstår i tiden etter at honningen er tappet på glass.
Svar: All honning er flytende idet vi slynger den ut av rammene i bikubene, men den norske honningen vil krystallisere seg mye fortere enn f.eks utenlandsk akasiehonning. Vi har derfor en tradisjon her i Norge for å levere honningen til forbrukerne ferdig krystallisert, der vi har kontroll på prosessen. Derfor er det en fordel at den flytende honningen forbrukes raskt, eventuelt kan den varmes opp i vannbad inntil 40° C i noen timer. Enzymene vil ikke ødelegges, og krystallene vil løse seg opp igjen.